Telefonos ügyfélszolgálat: +36 1 345-1591

Orvosi szakvélemények

Dr. Bittner Nóra PhD.

Onkológus, pulmonológus, klinikai farmakológus

Uzsoki utcai Kórház, Onkoradiológia, Osztályvezető Főorvos

A polarizált fény gyógyító, regeneráló hatása hatása onkológiai kezeléseket követő   regenerációként.

A polarizált fény terápiát, a teljes testfelület kezelésére, a daganatos betegségekben alkalmazott kezelések regenerációjára alkalmazhatjuk. Részben a daganat műtéti eltávolítása után, részben a gyógyszeres kezelések után. Az immunitásért felelős fehérvérsejtek aktivizálódnak, a vörös vérsejtek képessé válnak több oxigén megkötésére és szállítására. A műtét utáni sebregeneráció ezért is gyorsul fel. A gyógyszeres onkológiai kezelések számos esetben fogékonnyá teszik a beteget a fertőzésekre. Vírusos és bakteriális fertőzések esetében, jelentősen gyorsítja a betegség utáni regenerációt.A polarizált fény egyrészt gyorsítja a sebek gyógyulását, másrészt javítja a betegek általános állapotát, hangulatát. A gyógyszeres kezelések után mozgási nehezítettség is kialakulhat, különösen a hormongátló kezelések esetében, emlődaganat kezelése során. Ezeknek a panaszoknak az enyhítésében is segít a polarizált fény.

 

 

 

 


Dr. Madarasi Anna PhD.

főorvos, gyermekgyógyász, allergológus, pulmonológus,
a Fővárosi Önkormányzat Szent János Kórháza és Észak-budai Egyesített Kórházai orvosigazgató helyettese,
Gyermekpulmonológiai Szakrendelés vezető

 

A polarizált fényterápia gyakorlati alkalmazása a gyermekgyógyászatban: A gyermekkorban történő kezelésnél elsősorban azt kell kihangsúlyozni, hogy a kezelés biztonsággal használható akár újszülött kortól is.

Természetesen itt is érvényesül az az általános elv, hogy a betegség minél koraibb szakaszában kezdjük a kezelést, az annál hatásosabb lesz. Az eddigi tapasztalatok alapján a következô kórképekben láttunk jó eredményeket: – bőrgyógyászat: atópiás dermatitis, ekzema, acne conglobata, acne vulgaris, sebek gyógyulása, hegek felszívódása, hajhullás – allergológia: szénanátha, asztma, ételallergia – endokrinológia: menses zavarok, kóros elhízás, pajzsmirigy alulműködés – általános gyermekgyógyászat: ismétlődő légúti fertőzések, hörghurut – gégészet: arcüreggyulladás – neurológia, rehabilitáció: oxigénhiányos állapot miatt kialakult izomtónus eloszlási zavarok.

 

 

 

 

Fenyő Márta
Fizikus, feltaláló

 

 

“Mindig segíteni és sohasem ártani, kizárólag építeni és soha nem rombolni!”

 

Ez az elv vezérelte gondolataimat és tetteimet egész életem során. 

És mit hoz a sors! Találmányom, a polarizált fény-terápia éppen ezt az ars poetica-t testesíti meg a gyógyítás területén. 

Ez azt jelenti, hogy ha valamilyen kórokozó, betegség támadja meg szervezetünket, akkor a polarizált fény segítségével nem a betolakodó elpusztítására törekszünk. Sokkal inkább mobilizáljuk a szervezet saját természetes erőit, védekező mechanizmusait, hogy hatékonyabban tudjon fellépni a kóros állapot megszüntetése érdekében.

 

Hiszem, hogy az egészség, amely mindannyiunk legértékesebb kincse, hosszútávon csak természetes módszerekkel őrizhető meg.